Predstavljamo Gupi PetShop

Gupi & pet svet je akvaristička radnja koja već 20 godina, zajedno sa vama radi na popularizaciji akvaristike u Srbiji. Naš prioritet u poslovanju jesu zdrave i pravilno odgojene akvarijumske ribice i biljke.

Pozadina i podrška radnje jesu dve odgajivačnice akvarijumskih ribica i jedna odgajivačnica akvarijumskog bilja, sve zajedno na približno 22.000 litara vode.

Ribice koje nisu podignute u našim odgajivačnicama a malo ih je jer uspešno mrestimo i odgajamo preko 30 vrsta akvarijumskih ribica, dolaze iz uvoza, pre ulaska u radnju odležale su neophodan karantin. To je jedan od načina na koji štitimo svoje potrošače od unosa potencijalne zaraze u akvarijum.

Gupi & pet svet širenju akvaristike kao hobija doprinosi visokim kvalitetom akvarijumskih ribica i biljaka, posvećenosti poslu i visokim stepenom edukacije potrošača. Ako bi trebali da izdvojimo nešto po čemu smo poznati, onda je to kvalitet informacija koje možete dobiti kod nas u radnji. Pored akvaristike iz naše ponude izdavajamo razne vrste sitnih glodara, kaveza i opreme kao i segment za ljubitelje teraristike koji je trenutno u svojoj ekspanziji.

U korak s vremenom na našem portalu Gupi.rs možete online poručiti sve proizvode, koji će vam biti isporučeni na kućnu adresu u što kraćem vremenskom roku, a uskoro i preko portala Akvasvet moćićete da poručite naše proizvode.

Pratite nas i na društvenim mrežama i među prvima saznajte za novine, akcije i popuste koje spremamo samo za vas!

Ukoliko imate neku nesuglasicu ili pitanje, možete nam se javiti putem maila, i dobićete adekvatan odgovor, savet ili sugestiju.

Samo vaš Gupi Pet Svet

ŽELELI BI DA ČUJEMO VAŠE MIŠLJENJE

Ostavite komentar

Akva svet
Otvorite novi nalog
Resetujte lozinku