akvarijumart

Gandijeva 122, Beograd, Serbia (Pogledaj na mapi)
5

Приказано свих 2 резултата

Akvarijum Art je mlada firma koja se bavi proizvodnjom akvarijumske opreme, uvozom, trgovinom i svim vrstama usluga koje će Vam omogućiti da u dogovoru sa našim timom kreirate ili obogatite koloritni svet Vašeg akvarijuma.

Raznovrsnost naše ponude

Raznovrsnost naše ponude kreće se od izrade i uređivanja akvarijuma svih oblika i vrsta, kao i njihovim profesionalnim održavanjem.

Aquascaping

Jedna od naših užih specijalnosti je uređenje biljnih akvarijuma, Aquascaping, grana akvaristike koja se u poslednjoj deceniji najbrže razvija.

Upravo iz tih razloga tim Akvarijum Art-a radi na dobijanju zastupništva još nekoliko firmi koje kao i mi imaju isti cilj – unapređenje i povećavanje popularnosti akvaristike koju ne posmatramo samo kao hobi već pre svega kao specifičan stil života.

Akvarijum Art raspolaže velikim asortimanom bilja, preko pedeset vrsta, što je brojka koja će rasti svakim sledećim uvozom. U našoj ponudi nalazi se i veliki broj kvalitetnih i retkih vrsta akvarijumskih riba, puževa i kozica, a nudimo i bogat izbor hrane, preparata i prateće opreme.

Jedna od naših specijalnosti jeste i da Vam omogućimo da sami, ili uz pomoć našeg tima, kreirate kompoziciju od kamenja unutar vašeg akvarijuma – Iwagumi – i sigurni smo da ćete kod nas uspeti da nabavite artikle koje ste do sada mogli da gledate samo na Internetu.

Pored toga, pružamo i mogućnost saradnje sa profesionalnim arhitektama, stručno osposobljenim pojedincima i firmama koje se bave uređenjem enterijera u kom će Vaš akvarijum zauzimati posebno mesto.

Iskusan tim Akvarijum Art-a pobrinuće se za to da pribavite sve ono što ste želeli, a što Vam je do sada bilo nedostupno, u nameri da svet Vašeg akvarijuma bude postavljen po najvišim standardima.

Pozivamo Vas da nas posetite u našem prodajnom objektu koji će Vas bez sumnje ostaviti bez daha.

Vaš i naš
AKVARIJUM ART

[gmw_single_location item_type="member" display_name=0 map_width=100% item_id=12]
Akva svet
Otvorite novi nalog
Resetujte lozinku