Evo zašto bi trebalo da posetite Aqua Terra Srbija Festival u Beogradu!

Svaki festival je definitivno razlog da se prošetamo iz svojih domova i da vreme provedeno pred televizijom utrošimo na upoznavanje nečega novog, upoznavanje novih i drugačijih stvari ili da jednostavno razbijemo svakodnevnicu.

Drugi po redu sajam teraristike i akvaristike vam može pružiti nezaboravno iskustvo, i pokazati moć i raznovisnost prirode i njenih darova kao i mukotrpni i pažljiv rad i trud stručnjaka i hobista koji u brizi prema životinjama uživaju.

Ukoliko do sada niste posetili sajam akvaristike i teraristike, definitivno bi trebalo da u kalendar upišete datum održavanja jer vam Javni akvarijum i tropikarijum Beograd u saradnji sa Akvasvetom nudi nezaboravno iskustvo u prostoru koji oduzima dah.

Evo i razloga zažto da posetite sajam:

1.Ukoliko ste ljubitelj akvaristike, ovde itekako ima nečega što vas može zainteresovati, jer ogromna postavka kako slatkovodnih tako i morksih akvarijuma zaista impresivno deluje na posmatrača. Možete videti akvarijume koji su fantastično održavani, morske akvarijume koji su i dalje retkost na akvarističkoj sceni a gde imamo i te kako šta da pokažemo: Ne zaboravite da u prizemlju obratite pažnju na postavke iz Jadranskog mora!

2. Teraristi, ovo će biti raj za vas. Osnovna postavka jeste i dalje u fazi ekspanzije, ali sam javni akvarijum i tropikarijum ima itekako šta da vam pokaže. Od loptastih pitona, do baziliska, malih leopard gekona, reptili su uvek centar zbivanja. Ali ne zaboravite ni na tarantule i žabe!

3. Ambijent. Ako uživate u prirodi, izađite iz hladnih betonskih zidina i pogledajte ambijent javnog akvarijuma i tropikarijuma! Oduševićete se ambijentom koji je pažljivo rađen  prema zamislima da podseća na prirodu i prirodno okruženje.

4. Sajamski izlagači i popusti naravno su za terariste i akvariste nekad glavni razlog dolaska. Nekoliko ste puta već bili ovde, znate dobro ambijent ali nigde nije tako velika ponuda životinja i opreme kao što može biti na sajmu! Pogledajte fotografije sa prethodnog sajma, i izlagače koji su prisustvovali. A ako dođete svakako nećete pogrešiti, možda vaš vaš novi ljubimac baš čeka kod nas!

5. Kako organizatori tako i sami izlagači cene i podstiču svakog početnika tako da nas uvek možete pitati za savet i potražiti pomoć. Razgledanje plus rešavanje potencijalnih problema. Fantastično zar ne?

6. Na sajmovima uvek bude mnogo ljudi, a ako ima mnogo ljudi uvek možete upoznati nove ljude koji vole i cene slične stvari kao i vi. Nije loše da se stari drugari sa foruma ili grupa okupe baš ovde da se upoznaju uživo i razmene koju živu reč!

7.Ukoliko niste ni terarista ni akvarista, zašto ne biste pogledali i upoznali ove životinje. Svemu treba dati priliku, možda baš ovde pronađete ono što vas može usrećiti i motivisati.

8. Jednostavno, ovo je savršena prilika da sa svojom porodicom provedete fantastičan dan. Ko se više oduševi životinjama, deca ili odrasli, to ćete kroz prepričavanja već vremenom shvatiti i sami, a ovakvi porodični trenuci se uvek pamte i spominju kada god se prisećamo lepih porodičnih trenutaka.

9. Naprosto dođite i dajte priliku nečemu drugačijem. Mi vam garantujemo, nećete se pokajati!
Posetite naš Sajam teraristike i akvaristike i podelite makar delić ushićenja i uživanja sa svim akvaristima i teraristima širom Srbije.

Sve detaljnije informacije vezane za sajam ili prijavu za izlaganje možete pronaći i popuniti ovde

ŽELELI BI DA ČUJEMO VAŠE MIŠLJENJE

Ostavite komentar

Akva svet
Otvorite novi nalog
Resetujte lozinku