Get Adobe Flash player

Translate website

Serbian Bulgarian Czech English German Greek Hungarian Macedonian Russian

Prijatelji sajtaImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

web counters

Više vam vredi da svakog dana posvetite akvarijumu desetak minuta i na vreme uočite promene, nego da jednom sedmično ili mesečno utrošite sate pokušavajući da popravite nešto, što je već uzelo maha...

Image and video hosting by TinyPic


Android aplikacija

 
 Preuzmi aplikaciju i
uživaj!!!

Imate želju da posetite neku turističku destinaciju a ne biste želeli da se odvajate od svog ljubimca? 

Razmislite malo, da li je to dobra ideja.

    Mnogi teraristi se odluče da letovanje provedu van granica svoje zemlje ali sa svojim ljubimcem i ne znajući se upuštaju u igru sa sudbinom,

Opširnije...

Prosečna temperatura okeana je već značajno povećana pod uticajem globalnog zagrevanja i nastaviće  sa povećanjem temperature u narednim decenijama.

 

Opširnije...

   Svako želi da u svom prostoru poseduje nešto što predstavlja idealni spoj i jedinstvo sa prirodom i što će predstavljati malu oazu u njegovom domu.

Opširnije...

Ako tražite malu ribu koja može da vam unese živost i mnogo boja u vaš akvarijum, kribenzise (Pelvicachromis pulcher) jednostavno morate uzeti u obzir! Ova vrste je sjajan izbor, kako za početnike, tako i za iskusnije akvariste.

 

Opširnije...

Kineske društvene mreže su bile preplavljene tekstovima koji su pratili dramatičan niz događaja u čijem centru kontroverze je bila kit ajkula. Saga započinje kada su radnici na platformi za podmorsko bušenje blizu Weizhou ostriva, južno od Kineske provincije Guanhi, postavili fotografije kit ajkule na društvenim mrežama.

Opširnije...

Baš kako su istraživanja pokazala da slanovodne ribe vide UV svetlost u plavom moru, naučnici su nedavno otkrili da slatkovodne ribe mogu da vide infracrveno. Nova istraživanja su bacila svetlost na mehanizam iza njihove mogućnosti da vide infracrvenu svetlost koju koriste da bi se koordinisale i lovile plen.

Opširnije...

 

Takmičenje Biotope Aquarium Design Contest koje se u nazad održava već nekoliko godina je i 2015 te godine održalo fenomenalno takmičenje.Unitex Company Group koja je dristributer popularnih brendova opreme za akvariste postoji već 10 godina i podržava ovo fenomenalno takmičenje koje okuplja poznate akvariste širom sveta dopuštajući im da pokažu svoje umeće pravljenja magičnih podvodnih svetova.

Opširnije...

Pretraga

Sponzori

Pitalica klikni

 photo pitalkica_zps926bde92.jpg

Svi posetioci sajta Akva svet imaju pravo da besplatno koriste sadržaje sajta ukoliko ne krše pravila korišćenja. Deljenje sadržaja je dozvoljeno bez izmena, uz obavezno navođenje izvora teksta i fotografija. Akvasvet.org ne poseduje autorska prava na objavljene slike, ukoliko to nije drugačije navedeno. Na Forumu, u komentarima, zabranjeno je vređati, koristiti huškački govor ili govor mržnje!!! Akva Svet Tim © 2013. All Rights Reserved - Sva prava pridržana. Kontakt mail: info@akvasvet.org